I dag føler over 50.000 danskere over 65 år sig ensomme i en grad, så det påvirker deres hverdag. Eddie Kristensen er en af de ældre, der ofte savner nogle mennesker at snakke med. Engang var han fast gæst på den lokale bodega, hvor hans omgangskreds holdte til. Men en dag svigtede helbredet. 


I dag er Eddie 72 år og sidder i sin lejlighed lidt udenfor Nykøbing Mors og ser den ene dag passere efter den anden. Eddies eneste kontakt er hjemmeplejen. De har givet ham en kalender, så han kan finde rundt i hvilken dag, det er. Førhen kiggede Eddie ud på parkeringspladsen. Hvis der var mange biler, var det weekend. Hvis der var få biler, var det hverdag. Eddies fjernsyn kører i døgndrift. Både når han er vågen, og når han sover. På den måde føler han sig aldrig alene. 

Da Eddie var 18 år, fik han tatoveret den nøgne dame på sin arm i en brandert: "Kvinden er det eneste trofaste menneske i mit liv. Jeg ved, at hun altid er der."

info
×

Eddie har styr på, hvem der bor i blokken overfor ham. Han holder også øje med børnene nede på legepladsen. Han synes, de er hyggelige, så længe de ikke skriger.

info
×

Eddie har kendt sine venner på bodegaen i mange år. Karin, som er bartender på bodegaen, kom og besøgte ham, da han var indlagt på hospitalet i januar måned. 

info
×

Eddie har fået et juletræ af sin kommunale kontaktperson, Jonna. I december står det i stuen, men i de resterende 11 måneder, står juletræet i vindueskarmen i soveværelset. 

info
×

Eddie sidder ofte og ser film til kl. 05 om natten. Han kan bedst lide fantasyfilm, krimier og gamle danske film. Lige for tiden er Lille Per en af favoritterne.

info
×
Using Format